Skip to content Skip to footer

Hejlskov, byen hvor asfalten stopper

“…og nogle ville måske foranlediges til at tro, at det også er stedet hvor civilisationen ender og naturen tager over. Eller hvor larmen og det hektiske liv hører op, og stilheden eller måske kedsomheden begynder. Men sådan er det ikke – tværtimod “

Vil du læse hele Esther Fihls foredrag om Hejlskov?

Hejlskov i tal

Icon
0
Forsamlingshus
Icon
0
Huse
Icon
0
Voksne
Icon
0
Børn
Icon
0
Hunde

Hvad siger dem der bor der nu?

Diana og Jan 
Tilflytter i 2019

“Helt fra første besøg i huset på Hulgårdvej var vi ikke i tvivl om at dette var det rigtige sted for os. På det tidspunkt havde vi kun vores hundehvalp, Boba, men vi håbede at huset med tiden kunne danne ramme om en lille familie – i dag har vi to små drenge – Svend og Ebbe. 

Vi havde derimod ikke kunne forestille os, at vi ikke blot købte et dejligt hjem, men at der fulgte fantastiske naboer med. Både Svend og Boba har hver deres yndlingsnaboer de render til hvis de får lov. 

Dertil har vi jo naturen lige uden for døren, stranden lige rundt om hjørnet og en stjerneklar himmel, der ikke bliver forstyrret af gadelys.

Her er gode rammer for vores drenge at vokse op i – både her i Hejlskov og i resten af Nordfjends – som byder på gode dagtilbud til vores børn og spændende fritidsaktiviteter for både store og små.” 

Om Hejlskov – Hejlskov Landsby

Hejlskov Landsby © 2024

   Hejlskov forsamlingshus
      Hejlskovvej 71,  7840 Højslev

   info@hejlskovlandsby.dk
   www.hejlskovlandsby.dk