Skip to content Skip to footer
Marie Logens års-samling 2018

Marie Loge hos Jytte d. 25. august 2018

Tilstede: Birtha, Sonja, Solveig, Rita, Anne-Mette, Helle, Britt Vroue, Bjørg, Rikke, Janne (kloster), Ingrid og Kirsten.

Vi mødes kl. 14:30 og går sammen ned til Hulvejen, nede i marken. i gik ned i de 3 gamle hulveje som er dannet af hestevogne og sandet er skyldes væk ved regnskyl. Vi kigger på udsigten over de store rosenmarker, skov og strand. 

Kaffe i forteltet til campingvognen. Herefter går vi ud til fjorden via vores mark, da vi kommer retur går vi også ned til roserne. Sommeren har været varm og meget tør, men roserne har klaret det rigtig flot! Det er et meget sjældent syn her i Danmark. Det er tørvejr, men der hænger lidt skyer med regn i. 

Vi går hjem for at spise aftensmad. Alle kvinder laver en lille ring af havestole ude midt i gården, og der bliver pustet ud efter den lange gåtur. 

Aftenen gik fint med snak og latter og højgravide Britt lånte en kjole af Janne så hun kunne komme velklædt til hendes søsters bryllup. 

Jeg har selv ved Marie logen stiftelsen foreslået at vi evt. kunne lave en runde (med talerosen) hvor vi eventuelt kan fortælle lidt om hvad der er sket siden sidst. Jeg måtte imidlertid selv erkende at det kan være meget svært hvis man ikke har noget godt at fortælle. Derfor gjorde jeg opmærksom på at det er FRIVILLIGT om man vil fortælle noget. 

Talerosen stod på bordet, men ingen tog den. 

Mange tak til alle. Det var mega hyggeligt. 

Jytte Laigaard


– Års-samling 2018 – Hejlskov Landsby

Hejlskov Landsby © 2024

   Hejlskov forsamlingshus
      Hejlskovvej 71,  7840 Højslev

   info@hejlskovlandsby.dk
   www.hejlskovlandsby.dk